Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Kayu lapis Husus

  • HW Oversize Film Faced Plywood

    HW Oversize Film Nyanghareupan Kayu Lapis

    Kayu lapis, pilem nyanghareup kayu lapis, ogé katelah témplat cai bersih, dihasilkeun numutkeun GB 17656-2008. Éta didamel tina veneers cut rotary ti poplars Cina sareng lem tahan cai berkualitas tinggi, sareng diolah ku suhu tinggi sareng tekanan tinggi. Éta tiasa dianggo sababaraha kali langkung ti 10 kali, tanpa nyabak sareng deformasi pikeun karakter tahan cai anu saé. tiasa seueur dianggo dina sababaraha rékayasa beton sapertos karéta api-gancang, subway, sareng palabuan udara, ogé dina proyek-proyek prasarana sapertos témbok geser, panel témbok nangtung, jembatan, bendungan sareng konstruksi terowongan, konstruksi sipil sareng rékayasa komérsial. tiasa nyingetkeun periode pangwangunan: kahiji, gampang pikeun démo, ngan ukur sapersapuluh waktos tina kapang kapang baja; kadua, permukaanna datar ngahindarkeun prosés plastering sékundér; katilu, kinerja insulasi anu saé ngajantenkeun konstruksi usum pikaresep.

  • HW Oversize Plywood/ Special Plywood

    HW Lapisan Lapis / Lapis Khusus

    Ngaran Produk: HW Lapisan Lapis / Lapis Khusus
    Pilem F & B: Okoume, Beureum Cedar, Birch, Pinus, Poplar, Bintangor, Téknik Veneer Kayu
    Kelas: BB / CC, DBB / CC, CC / CC, jsb.
    Inti: Poplar, Eucalyptus, Birch, Pinus
    Lem: MR / E0 / E1 / E2 / Melamine / WBP
    Kandel: 3MM-100MM
    Spésifikasi: 3050 * 1525mm, 4000 * 1220mm ngaropea diménsi nurutkeun sarat konsumén
    Sértipikat: CE, FSC, CARB, EPA, ISO9001, ISO14001
    MOQ: 1 X 40HC
    Istilah harga: FOB, CNF, CIF
    Pamayaran: T / T, 100% L / C anu teu tiasa dibatalkeun dina titingalian
    Waktos pangiriman: Dina waktos 20 dinten saatos nampi L / C asli atanapi 30% pembayaran payun