Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Lapis Birch Rusia

Katerangan pondok:

  • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 20CBM, 40'HQ-16pallets / 40CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
  • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Bahan: Birch Baltik, Birch Rusia, Birch Latvia
  • Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / custom
  • Ketebalan: 2.4-50mm / custom
  • Lem: E0 / E1 / Melamin / Phenolic-WBP / custom
  • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • Kapadetan: 700KGS / CBM
  • Kandungan Uap: <12%


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Full Birch Plywood (disebut oge sapanjang Birch Plywood)

Baltik Birch Lapis Lembar Pinuh

R432918eae9b20f79d6f2061963b716c8_副本

(1) .Beungeut / tonggong: Birch
(2).Kelas raray / tonggong: B / BB;BB/BB;BB/CP;CP/CP;C / C kelas Rusia (C + / C; C / C; C / D; D / D; E / E kelas AS)
(3).Inti: Birch
(4).Kelas inti: kelas AA, kelas A +, kelas A
(5).Lem: MR lem, WBP (melamin), WBP (phenolic), E1 & MR lem, hadé E1 & MR lem, WBP (hadé E1 & melamin), WBP (hadé E1 & phenolic), E0, E1, E2
(6).Ukuran: 1220X2440mm, 1250X2500mm, 1500X3000mm, 1525X1525mm / 48''X96'', 60''X60'', 4'X8'
(7) Ketebalan: 2.4mm-30mm
(8) .Packing: packing baku seaworthy.

Ciri tina triplek Birch pinuh

(1) .Aya bédana badag antara harga Birch raray / tonggong kelas béda.Contona, beungeut kelas B Rusia 4-6 kali leuwih mahal ti beungeut kelas Rusia E.

(2).Lapisna diampes saé sareng datar pisan sareng mulus.
(3).Kapadetan triplek birch pinuh leuwih luhur batan lapis inti poplar.
(4).Veneer inti Birch mangrupikeun venir inti sapotong sadayana.
(5).Kualitas jerona saé sareng hargana langkung luhur.

Baltic_Birch_Marine_Plywood__51612.1581602475.1280.1280_副本

 

Kami nyayogikeun lapis Baltic Birch kusabab sababaraha alesan:

  1. Birch mangrupikeun bahan anu kuat pisan.Lapis dijieunna tina Birch mangrupa bahan pisan teuas tur stabil nyadiakeun fitur teknis luar biasa.
  2. Penampilan Birch Rusia (Baltik) pikaresepeun pisan sareng cocog pikeun jati sareng hiasan.
  3. Nyekel kakuatan lapis Baltik Birch nyata alus.
Full Birch Plywood (18)

Konstruksi umum / syarat kualitas kayu lapis birch pinuh Konsumén biasana ngabutuhkeun lapis kayu birch pinuh sapertos kieu:

SEQ No. FBP-1:
Lapis Birch pinuh, B / BB, BB / BB, BB / CP kelas sakumaha per sistem grading Rusia (atawa C + / C; C / C; C / D kelas sakumaha per Sistim grading AS) Birch F / B, A inti Birch kelas , lem WBP(fénolik).

 Ku lem.
– Exterior (WBP hartina Cai pindang Buktina) atawa
- Lem interior (MR hartina Tahan Kelembapan).
Dina dua kasus émisi formaldehida nyaéta E1 sareng dina kalolobaan kasus CARB Fase 2 disertipikasi

 

 

Full Birch Plywood (9)

Parentah Pangiriman

Bungkusan Baku Ékspor Usuk Packing Bungkusan Batin Usuk dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Bungkusan Luar Usuk ditutupan ku lapis atanapi karton teras PVC / kasét baja pikeun kakuatan
Loading Jumlah 20' GP 8 palet / 20cbm
40' GP 16 palet / 40cbm
40'HQ 18 palet / 40cbm

Bungkusan sareng Containerization

packing 02
13
IMG_20210309_151401_副本
15
12
7

Aplikasi

Pikeun aplikasi interior salaku jati kualitas luhur / panel roofing / underlayment / subfoor;pikeun aplikasi exterior salaku bahan wangunan kualitas luhur / pager / tanda jeung saterusna.

1
5
3
4
2
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami