Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Lapis Pikeun Perabot Kualitas Premium

Katerangan pondok:

· Loading Jumlah: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

· MOQ: 1X20'FCL

· Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan

· Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C

· Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit

· Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO

· Beungeut / Balik: Pinus / custom

· Inti: Eucalyptus/adat

· Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

· Kandel: 5-30mm / custom

· Lem: E0 / E1 / E2 / Custom


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

a6b752951

Plywood diwangun ku sababaraha plies of veneer kai méré stabilitas tinggi, cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor.Biasana dianggo pikeun Interior Otomotif, Perabot, Hiasan Kamar, Konstruksi sareng Bungkusan.

Di handap ieu kaunggulan, naha konsumén milih triplek kami:

harga veneer alus, kualitas inti hardwood nyaeta great.could dipaké pikeun bagian jero.

Kualitas awét sareng awét, ngajantenkeun umur pamakean panjang.

Garansi kualitas pabrik, masalah kualitas?taros Kami.

Dibungkus saé, panyalindungan anu saé nalika pengiriman.

Veneers raray

Beech

Beech

Bintangor

Bintangor

Birch

Birch

Bleached Poplar

Bleached Poplar

natural-birch-plywood1

alam-birch-lapisan

Okoume

Okoume

Pencil Cedar

Pensil Cedar

poplar-plywood-china-supplier.

poplar-plywood-china-supplier

Radiata Pine

Radiata Pinus

Parameter produk

Ngaran Produk HW 5-30MM Lapis komérsial pikeun jati
Ukuran 1220x2440mm / 1250x2500mm / atanapi sakumaha sarat klien
Kandel 5-30mm
Toleransi Ketebalan +/-0.2mm (ketebalan <6mm), +/-0.3~0.5mm (ketebalan≥6mm)
Beungeut / Balik E-Wood, Okoume, Ilomba, Poplar, Birch, Bintangor, Hardwood, Pine, Pencil Cedar, Keruing, Agathis, Meranti, jsb.
Inti Poplar, hardwood, kayu putih, okoume, Birch, pinus, combi, jsb.
Jalan Gabungan The Core Tumpang tindih gabungan, tungtung gabungan, syal gabungan atawa gabungan ramo
Lem E0, E1, E2, MR, Melamin atanapi WBP
Kelas B/BB, BB/BB, BB/CC, DBB/CC;jst
Kapadetan 520~700kg/m3
Parameter Téknis        Kandungan Uap <12%
Nyerep cai ≤10%
Modulus élastisitas ≥5000Mpa
Kakuatan Bending statik ≥30Mpa
Kakuatan Beungkeutan Surface ≥1.60Mpa
Kakuatan beungkeutan internal ≥0.90Mpa
Screw Nyepeng Kamampuhan  Beungeut ≥1900N
Ujung ≥1200N
Pamakéan & Performance Lapis loba dipaké pikeun Automotive Interior, jati, hiasan, konstruksi jeung packing.Kalawan sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, kamampuhan screw nyekel kuat, tahan panas, anti statik, lila-langgeng tur euweuh pangaruh musiman.
MOQ 1x20'FCL
Kamampuhan suplai 5000cbm / bulan
Sarat pamayaran T / T atanapi L / C dina tetempoan
Waktos pangiriman Dina 20 poé sanggeus narima deposit atawa aslina L / C dina tetempoan
Sertifikasi CE, FSC, EUTR, KARBOHIDRAT,EPA, JAS,ISO
Tandaan veneers EV ogé ngaranna veneers reconsitituted laminated triplek,Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas mébel papan anu paling laris.Kami biasana nyarankeun ka konsumén pikeun inti poplar, inti combi sareng inti eulyptus pikeun narékahan pikeun produk kualitas luhur.Spésiés permukaan bisa jadi loba runtuyan béda, kawas ek, jati, poplar, céri jeung saterusna sarta kami gawé bareng sababaraha pabrik badag recon veneers produser pikeun multichoice.sareng produk ieu idéal pikeun kelas jati sareng bahan pilihan anu paling luhur.

Parentah Pangiriman

Bungkusan Baku Ékspor Usuk Packing Bungkusan Batin Usuk dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Bungkusan Luar Usuk ditutupan ku lapis atanapi karton teras PVC / kasét baja pikeun kakuatan
Loading Jumlah 20' GP 8 palet / 22cbm
40' GP 16 palet / 42cbm
40'HQ 18 palet / 50cbm

Bungkusan sareng Containerization

6
packing 02
1
IMG_20210309_151401_副本
2
packing 03

Aplikasi

Lapis Komérsial pikeun Perabot, counter tops, laminations, dapur, jeung karya interior lianna, kitu ogé pikeun kagunaan séjén.

1
5
3
4
2
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami