Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Pinus LVL Parancah Plank

  • Australia LVL Scaffold Plank

    Australia LVL Parancah Plank

    • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
    • MOQ: 1X20'FCL
    • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
    • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
    • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
    • Sertifikasi: CE / SGS / AS4357 / FSC / ISO
    • Bahan: Selandia Anyar radiate pinus jeung Rusia Larch
    • Ukuran: T(38/42) * W(225/230) *L(1000/1500/2500/3000/3900/6000-12000)mm
    • Lem: lem WBP kalayan ngagolakkeun cai panas 72 jam, lem melamin sareng ngagolakkeun cai panas 8 jam
    • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • kapadetan: 560-660KGS / CBM
    • Kandungan Uap: <12%
    • Standar: OSHA tugas tengah, AS1577 tugas beurat
  • HW Australia Pine LVL Scaffolding Plank

    HW Australia Cemara LVL Parancah Plank

    • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
    • MOQ: 1X20'FCL
    • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
    • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
    • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
    • Sertifikasi: CE / SGS / AS4357 / FSC / ISO
    • Bahan: Selandia Anyar radiate pinus jeung Rusia Larch
    • Ukuran: T(38/42) * W(225/230) *L(1000/1500/2500/3000/3900/6000-12000)mm
    • Lem: lem WBP kalayan ngagolakkeun cai panas 72 jam, lem melamin sareng ngagolakkeun cai panas 8 jam
    • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • kapadetan: 560-660KGS / CBM
    • Kandungan Uap: <12%
    • Standar: OSHA tugas tengah, AS1577 tugas beurat
  • HW OSHA Certificate Pine LVL Scaffolding Plank

    HW OSHA bijil Pinus LVL Parancah Plank

    • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
    • MOQ: 1X20'FCL
    • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
    • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
    • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
    • Sertifikasi: CE / SGS / AS4357 / FSC / ISO
    • Bahan: Selandia Anyar radiate pinus jeung Rusia Larch
    • Ukuran: T(38/42) * W(225/230) *L(1000/1500/2500/3000/3900/6000-12000)mm
    • Lem: lem WBP kalayan ngagolakkeun cai panas 72 jam, lem melamin sareng ngagolakkeun cai panas 8 jam
    • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • kapadetan: 560-660KGS / CBM
    • Kandungan Uap: <12%
    • Standar: OSHA tugas tengah, AS1577 tugas beurat
  • HW  8′ 10′ 12′ 16′ Canada and USA LVL Scaffolding Plank

    HW 8′ 10′ 12′ 16′ Kanada sareng AS LVL Parancah Plank

    • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
    • MOQ: 1X20'FCL
    • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
    • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
    • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
    • Sertifikasi: CE / SGS / AS4357 / FSC / ISO
    • Bahan: Selandia Anyar radiate pinus jeung Rusia Larch
    • Ukuran: T(38/42) * W(225/230) *L(1000/1500/2500/3000/3900/6000-12000)mm
    • Lem: lem WBP kalayan ngagolakkeun cai panas 72 jam, lem melamin sareng ngagolakkeun cai panas 8 jam
    • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • kapadetan: 560-660KGS / CBM
    • Kandungan Uap: <12%
    • Standar: OSHA tugas tengah, AS1577 tugas beurat
  • 38 x 225mm OSHA proof tested WBP phenolic glue radiata pine LVL scaffolding plank for construction

    38 x 225mm OSHA buktina diuji WBP phenolic lem radiata pinus LVL Parancah plank pikeun konstruksi

    • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
    • MOQ: 1X20'FCL
    • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
    • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
    • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
    • Sertifikasi: CE / SGS / AS4357 / FSC / ISO
    • Bahan: Selandia Anyar radiate pinus jeung Rusia Larch
    • Ukuran: T(38/42) * W(225/230) *L(1000/1500/2500/3000/3900/6000-12000)mm
    • Lem: lem WBP kalayan ngagolakkeun cai panas 72 jam, lem melamin sareng ngagolakkeun cai panas 8 jam
    • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • kapadetan: 560-660KGS / CBM
    • Kandungan Uap: <12%
    • Standar: OSHA tugas tengah, AS1577 tugas beurat