Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Paulownia Multiply Plywood

Katerangan pondok:

  • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
  • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Beungeut / Balik: E-Wood / custom
  • Inti: Paulownia Veneer atanapi Paulownia Blockboard
  • Ukuran: 1220x2440mm / 1230x2520mm / custom
  • Kandel: 12mm / 16MM / custom
  • Lem: E0 / E1 / E2 / Custom
  • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • kapadetan: 380-420KGS / CBM
  • Kandungan Uap: <12%


Rincian produk

Tag produk

prodotti-1

Rincian produk sareng Kauntungannana

 

桐木4_副本

Sababaraha lapisan ipis kai paulownia crisscrossed na glued babarengan ngabentuk plywood paulownia ekslusif kami.Papan ieu ngagaduhan ciri anu tahan ogé lampu, éta sakali veneers parantos diala ku prosés unrolling.

Pondokna, versatility tina triplek ieu cocog sampurna boh dina séktor laut jeung di séktor otomotif.

  • énténg: lambar lapis kami ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun interiors tanpa overloading struktur atawa nempatkeun stress dina mesin jeung kinerja wahana.Kayu lapis Paulownia mangrupikeun standar emas pikeun bahan-bahan anu bersaing diukur dina pangwangunan campers sareng van dilengkepan.
  • Kalenturan: Panel lapis HW idéal pikeun nyiptakeun jati ku desain.Kamar mandi, dapur sareng ruang tamu campers sareng karavan ayeuna cocog sareng anu dianggo di bumi biasa.Ieu alatan parabotan fungsional maranéhanana, nu utamana dirancang pikeun spasi leutik tur dijieun kalayan bahan urang.
  • Kakuatan: lapis kami lasts kana waktu tanpa deforming.Ieu mangrupikeun sarat dasar pikeun dianggo dina kendaraan anu diwangun pikeun umur panjang sareng ngarambat sababaraha kilométer.Plywood HW, anu dianggo dina pangwangunan interior dina industri otomotif, sok kualitas luhur.Éta ngajaga ciri-cirina dina waktosna, ngamungkinkeun pabrikan ngajamin umur panjang kendaraan, desain interior sareng perabotna.

 

Paulownia mangrupakeun tangkal berdaun asli Cina, anu peculiarity nyaeta tumuwuh gancang na.Hatur nuhun kana ieu, ngamungkinkeun pikeun nyerep CO2 dugi ka 10 kali langkung seueur tibatan spésiés arboreal sesa.

Sedengkeun pikeun kai, ciri utamina perenahna di dénsitas low (270 Kg / m3).Visually, urang manggihan kai lampu, kalawan highlights pink jeung beresih tina knots.Kusabab penampilanna, Paulownia nawiskeun kahaneutan anu unik.

Diantara aplikasi sajajalan nu klien kami kapanggih, urang nyorot pamakéan kai Paulownia di pabrik sagala jenis jati, surfboards, saunas, instrumen, potongan pikeun mobil jeung parahu, panto, buleud, antara séjén.

Ngaturna ngajadikeun kai Paulownia bahan anu idéal pikeun dilebetkeun dina produk naon waé anu peryogi hampang.

 

桐木1_副本2_副本18_副本product_b8ce711f_副本

 

Parameter produk

Ngaran Produk HW Paulownia Lapis pikeun Interior Otomotif
Ukuran 1220x2440mm / 1220x2030mm / 1220x2200mm / 1250x2500mm / atawa salaku sarat klien
Kandel 9-30mm
Toleransi Ketebalan +/-0.2mm (ketebalan <6mm), +/-0.3~0.5mm (ketebalan≥6mm)
Beungeut / Balik E-Wood, Okoume, Ilomba, Poplar, Birch, Bintangor, Hardwood, Pine, Pencil Cedar, Keruing, Agathis, Meranti, jsb.
Inti Paulownia, Poplar, hardwood, kayu putih, okoume, Birch, pinus, combi, jsb.
Jalan Gabungan The Core Tumpang tindih gabungan, tungtung gabungan, syal gabungan atawa gabungan ramo
Lem E0, E1, E2, MR, Melamin atanapi WBP
Kelas B/BB, BB/BB, BB/CC, DBB/CC;jst
Kapadetan 380~700kg/m3
Parameter Téknis Kandungan Uap <12%
Nyerep cai ≤10%
Modulus élastisitas ≥5000Mpa
Kakuatan Bending statik ≥30Mpa
Kakuatan Beungkeutan Surface ≥1.60Mpa
Kakuatan beungkeutan internal ≥0.90Mpa
Screw Nyepeng Kamampuhan Beungeut ≥1900N
Ujung ≥1200N
Pamakéan & Performance Lapis loba dipaké pikeun Automotive Interior, jati, hiasan, konstruksi jeung packing.Kalawan sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, kamampuhan screw nyekel kuat, tahan panas, anti statik, lila-langgeng tur euweuh pangaruh musiman.
MOQ 1x20'FCL
Kamampuhan suplai 5000cbm / bulan
Sarat pamayaran T / T atanapi L / C dina tetempoan
Waktos pangiriman Dina 20 poé sanggeus narima deposit atawa aslina L / C dina tetempoan
Sertifikasi CE, FSC, EUTR, KARBOHIDRAT,EPA, JAS,ISO
 

Parentah Pangiriman

Bungkusan Baku Ékspor Usuk Packing Bungkusan Batin Usuk dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Bungkusan Luar Usuk ditutupan ku lapis atanapi karton teras PVC / kasét baja pikeun kakuatan
Loading Jumlah 20' GP 8 palet / 22cbm
40' GP 16 palet / 42cbm
40'HQ 18 palet / 50cbm

Bungkusan sareng Containerization

IMG_20201219_145022_副本
13
IMG_20210205_105940_副本
15
12
7

Aplikasi

HW Paulownia Core Plywood dipaké pikeun Caravan / RV / Touring Car Interior, kitu ogé Aplikasi Perabot.

1
7
4
5
3
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami