Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Warta Industri

  • Ngajalajah Birch Lapis

    Full Birch Plywood Birch Plywood mangrupikeun plywood hardwood kualitas luhur anu diwangun ku sababaraha veneer pikeun ningkatkeun stabilitas strukturna bari nawiskeun raray kualitas luhur.Ieu diwangun ku loba lapisan veneers ipis, glued babarengan dina sudut katuhu.Éta gaduh fisik sareng mékanika anu saé ...
    Maca deui
  • Laminated Veneer Kayu (LVL) OSHA Parancah Plank

    Produk: Papan Parancah Aplikasi: Pikeun dianggo salaku platform parancah atanapi dek saluyu sareng Peraturan Perburuhan AS (OSHA) atanapi Bahan Standar Inggris: Kayu veneer laminated struktural (LVL) Standar: AS / NZS 4357: 1995 Kayu veneer laminated struktural GB / T 20241-2006 Stan...
    Maca deui
  • Naon ari LVL Timber?

    Laminated veneer lumber (LVL) mangrupikeun alternatif anu kuat, langkung mirah, sareng tahan lama pikeun komponén konstruksi kayu keras.Produk kayu LVL gaduh kakuatan anu sami sareng barang kayu tunggal tapi langkung murah.Éta diwangun ku seueur panel ipis anu dihijikeun sareng adhesi anu kuat ...
    Maca deui
  • Naon kualitas pangalusna tina lapis birch?

    Baltik, Rusia sareng raray kayu lapis Birch Éropa anu sanés diklasifikasikeun ku hurup B (pangsaéna), BB, CP sareng C (paling awon) pikeun raray sareng tonggong.Plywoods ieu biasana boga inti bébas batal konsisten tina spésiés sarua jeung beungeut.Sacara umum, B / BB mangrupikeun kelas pangsaéna anu sayogi.1, Birc pinuh...
    Maca deui
  • Naon ari lapis CDX?

    Lapis téh serbaguna.Éta tiasa dianggo pikeun témbok sareng subfloor pikeun bumi anjeun.Anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun proyék-proyék pikeun ngarobih rohangan anu anjeun pikahoyong.Hayu urang ngajalajah sareng diajar deui.CDX nangtung pikeun: C - kelas veneer pikeun hiji strip tina triplek.D - kelas veneer pikeun hiji strip tina triplek.X-lem dipaké pikeun c...
    Maca deui
  • Naon Mangpaat Lantai Lapis Birch?

    Aya sababaraha kauntungan estetika sareng praktis pikeun lantai Birch, anu dianggap ku seueur janten alternatif anu hadé pikeun maple sareng ek.Sapertos pilihan lantai kayu keras anu sanés, lantai birch awét pisan.Salami éta dijaga dina kaayaan anu saé sareng dirobih deui upami diperyogikeun, jinis ieu ...
    Maca deui
  • HW Caravan Interior Paneling

    Caravan Interior Paneling mangrupakeun lapis ipis overlaid kalawan pilem hiasan pikeun pamakéan dina wahana rekreasi, wangunan transportable jeung industri angkutan.Caravan Interior Paneling sadia dina sauntuyan rengse kalayan cocog pita timer napel nutupan sendi.Aplikasi: Lig...
    Maca deui
  • Keunggulan Plywood Paulownia

    Paulownia boga bahan alus sarta aplikasi lega Bahan anu hampang tur tangguh Pikeun evaluate kualitas kai, dénsitas bulk jeung kakuatan anu standar penting.Nu leuwih luhur kakuatan nyaeta, nu torek dénsitas bulk nyaeta.Kai Paulownia mangrupakeun salah sahiji kai panghampangna di bumi.Hawanya garing...
    Maca deui
  • Naon The Best Ipis Lapis?

    Naon lapis lapis ipis anu pangsaéna?Éta sadayana gumantung kana proyék anu aya.Nyaho sababaraha jinis anu pang populerna, karakteristikna sareng kumaha aranjeunna dianggo bakal ngabantosan anjeun milih pilihan anjeun, upami anjeun kantos nyanghareupan proyék dimana produk kai direkayasa ieu diperyogikeun.https://www.cn-...
    Maca deui
  • Pedaran Plywood Struktural

    Spésifikasi ieu manglaku ka sadaya produk plywood struktural: Standar AS/NZS2269 Structural Plywood Stress Grade F11 (F14 on request) Spésiés Kayu Radiata Pine (Pinus radiata) Kandungan Uap 10-15% (< 7.5mm), 8-15% (> 7.5mm) Kasabaran Salaku per AS / NZS2269 napel P ...
    Maca deui
  • RV Lapis

    RV Lite RV Lite mangrupakeun lightweight dicampur panel triplek hardwood kalawan glueline exterior.Sampurna pikeun kendaraan rekreasi sareng karavan, panel triplek anu hampang nyayogikeun kinerja anu konsisten sareng ngamungkinkeun kalenturan desain anu langkung ageung, sedengkeun garis lem luar ngajamin résiko minimal ...
    Maca deui
  • 5 Kaunggulan tina Ngagunakeun Lapis Birch

    Lapis Birch nyaéta kai anu populér.Biasana dianggo pikeun proyék-proyék perbaikan bumi, khususna pembuatan kabinét, méja, sareng rak.Hal ieu ogé populér dipaké dina nyieun kaulinan barudak (utamana dollhouses), fixtures tempat kaulinan, sarta olahraga sarta alat musik.Ngeunaan Birch Plywoo ...
    Maca deui