Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Warta Industri

  • HW Caravan Interior Paneling

    Caravan Interior Paneling mangrupakeun lapis ipis overlaid kalawan pilem hiasan pikeun pamakéan dina wahana rekreasi, wangunan transportable jeung industri angkutan.Caravan Interior Paneling sadia dina sauntuyan rengse kalayan cocog pita timer napel pikeun nutupan sendi.Aplikasi: Lig...
    Maca deui
  • Keunggulan Plywood Paulownia

    Paulownia gaduh bahan anu saé sareng aplikasi anu lega Bahanna hampang sareng tangguh Pikeun meunteun kualitas kai, dénsitas bulk sareng kakuatan mangrupikeun standar anu penting.Nu leuwih luhur kakuatan nyaeta, nu torek dénsitas bulk nyaeta.Kai Paulownia mangrupakeun salah sahiji kai panghampangna di bumi.Hawanya garing...
    Maca deui
  • The Best Ipis Lapis

    Naon lapis lapis ipis anu pangsaéna?Éta sadayana gumantung kana proyék anu aya.Nyaho sababaraha jinis anu pang populerna, karakteristikna sareng kumaha aranjeunna dianggo bakal ngabantosan anjeun milih pilihan anjeun, upami anjeun kantos nyanghareupan proyék dimana produk kai direkayasa ieu diperyogikeun.https://www.cn-...
    Maca deui
  • Pedaran Plywood Struktural

    Spésifikasi di handap ieu manglaku ka sadaya produk plywood struktural: Standar AS/NZS2269 Structural Plywood Stress Grade F11 (F14 on request) Spésiés Kayu Radiata Pine (Pinus radiata) Kandungan Uap 10-15% (< 7.5mm), 8-15% (> 7.5mm) Kasabaran Salaku per AS / NZS2269 napel P ...
    Maca deui
  • RV Lapis

    RV Lite RV Lite mangrupakeun lightweight dicampur panel triplek hardwood kalawan glueline exterior.Sampurna pikeun kendaraan rekreasi sareng karavan, panel triplek anu hampang nyayogikeun kinerja anu konsisten sareng ngamungkinkeun kalenturan desain anu langkung ageung, sedengkeun garis lem luar ngajamin résiko minimal ...
    Maca deui
  • 5 Kaunggulan tina Ngagunakeun Lapis Birch

    Lapis Birch nyaéta kai anu populér.Biasana dianggo pikeun proyék-proyék perbaikan bumi, khususna pembuatan kabinét, méja, sareng rak.Hal ieu ogé populér dipaké dina nyieun kaulinan barudak (utamana dollhouses), fixtures tempat kaulinan, sarta olahraga sarta alat musik.Ngeunaan Birch Plywoo ...
    Maca deui
  • Naon basa jeung alur triplek?

    Basa jeung alur sendi ngidinan dua lembar datar bisa ngagabung niatna babarengan pikeun nyieun hiji permukaan datar tunggal.Saméméh triplek jadi umum, basa jeung alur papan ogé dipaké pikeun sheathing wangunan jeung keur ngawangun formwork beton.A gabungan kuat, létah jeung alur gabungan téh lega urang ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngaganti Lapis dina Camper

    Lapis mangrupakeun bahan pilihan pikeun konstruksi camper.Masalah sareng triplek nyaéta yén éta rawan rotting dina tanda mimiti cai.Salaku cai seeps di undetected tina seams, vents, jandéla, lampu na panels aksés, eta lalaunan ngaruksak struktur camper nu.Sakali anjeun perhatikeun sp ...
    Maca deui
  • Beda Antara Lapis Struktural Jeung Non-Struktural

    Plywood mangrupikeun salah sahiji bahan konstruksi anu paling kapaké dina sajarah arsitéktur.Asal-usulna balik deui ka kakaisaran umat manusa pangheubeulna.Lapis geus saprak mekar jadi loba bentuk.Dua istilah anu langkung populér anu anjeun tiasa mendakan nalika milih jinis lapis anu leres nyaéta struktur ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara Lapis Kelautan sareng Lapis Struktural?

    Lem Line Marine triplek Boga tipe permanén A beungkeut fénolik Lapis struktural Mibanda tipe permanén A beungkeut fenolik Kayu Spésiés Lapis lapis Bisa dijieun tina kayu dipilih pikeun dénsitas na, kakuatan bending, lightness, permukaan pagawean ciri & dampak résistansi Structur...
    Maca deui
  • Kelautan Kelas Lapis–Waterproof Lapis

    HW Marine Kelas Lapis dianggap salah sahiji jenis pang éfisiénna tina lapis.Éta dijieun tina Douglas fir, sahingga pisan lightweight tapi pohara kuat sarta awét.Marine Grade Plywood gaduh lem tahan cai pikeun nahan plies babarengan.lapis laut adopts diimpor Finlandia waterproof ...
    Maca deui
  • HW PINE CDX NON-STRUKTURAL kelas kayu lapis

    Pinus CDX Non-Struktural lapis lapis kami dijieun tina perkebunan pinus finest (sumber renewable) di Cina, ngamangpaatkeun kualitas premium veneer pinus dina dua sasmita husus "C" jeung "D". "C" veneer kelas luyu jeung "C" standar veneer kelas pikeun Australia.(Ampelas sareng dieusi) Non-per...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2