Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Warta pausahaan

  • 15mm Lightweight Campervan jati Lapis

    15mm Lightweight Furniture Lapis Kami ngahasilkeun jeung ngajual lightweight laminated papan jati (2440 x 1220 x 15mm) dina sauntuyan rengse pikeun nyocogkeun motorhome Anjeun, camper jeung karavan.Papan jati sampurna pikeun anu ngalakukeun konvérsi DIY sorangan, ngawangun kabinét sareng panto pikeun ...
    Maca deui
  • Ngajalajah Birch Lapis

    Full Birch Plywood Birch Plywood mangrupikeun plywood hardwood kualitas luhur anu diwangun ku sababaraha veneer pikeun ningkatkeun stabilitas strukturna bari nawiskeun raray anu kualitas luhur.Ieu diwangun ku loba lapisan veneers ipis, glued babarengan dina sudut katuhu.Éta ngagaduhan fisik sareng mékanika anu saé ...
    Maca deui
  • Laminated Veneer Kayu (LVL) OSHA Parancah Plank

    Produk: Papan Parancah Aplikasi: Pikeun dianggo salaku platform parancah atanapi dek saluyu sareng Peraturan Perburuhan AS (OSHA) atanapi Bahan Standar Inggris: Kayu veneer laminated struktural (LVL) Standar: AS / NZS 4357: 1995 Kayu veneer laminated struktural GB / T 20241-2006 Stan...
    Maca deui
  • STANDAR EMISI FORMALDEHIDA E05 ANYAR PIKEUN BAHAN DASAR KAYU

    Jérman ngumumkeun DIN EN 16516 salaku metode rujukan énggal pikeun émisi formaldehida pikeun bahan dumasar kai.Standar ieu bakal efektif dina 1 Januari 2020. Upami teu aya perpanjangan menit terakhir, ti 1 Januari 2020 sababaraha hal bakal robih pikeun anu ngahasilkeun kayu ...
    Maca deui
  • Kayu Veneer Laminated (LVL)

    Tinjauan Laminated Veneer Lumber (LVL) mangrupikeun produk kai rékayasa kakuatan tinggi anu dianggo utamina pikeun aplikasi struktural.Ieu comparable dina kakuatan ka kayu padet, beton jeung baja tur dijieun ku beungkeutan babarengan Rotary peeled atawa sliced ​​veneers kai ipis dina panas sarta tekanan ...
    Maca deui
  • Ciri tina Plywood

    Versatility triplek geus ensured eta peran penting dina konstruksi, jati-pembuatan sarta woodcrafts, sarta bahan asalna di loba wangun jeung ukuran.Lapis bisa dijieun tina softwood atawa hardwood, sarta gumantung kana kumaha triplek dijieun jeung/atawa dirawat, éta bisa jadi utamana cocog ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Kayu Laminated?

    Laminating nyaéta prosés ngahijikeun barang.Nalika laminating kai, prosés ilaharna nujul kana plastik atawa bahan séjén laminated kana triplek, kai padet atawa composites.Terminologi kai-laminate sering ngarujuk kana lantai, tapi prosés laminating ogé kalebet laminating veneer a ...
    Maca deui
  • Rékréasi Vehicle (RV) Manufaktur

    Pabrikan kendaraan rekreasi (RV) nganggo papan lapis sareng OSB (oriented strand board) panél struktural di bumi motor sareng mini-imah, dina gandeng perjalanan, gandeng roda kalima sareng gandeng tenda, dina van, kemah pikap sareng sagala jinis pesenan khusus, custom-dijieun jeung unit dirobah.Tipikal...
    Maca deui
  • CHANGYU-HW KAYU-A Produsén triplek profésional ti Cina

    CHANGYU-HW KAYU nyaéta parusahaan husus dina ngarancang, manufaktur sarta ngamekarkeun rupa-rupa sorts lapis, pilem Nyanghareupan triplek, LVL tur sagala lapis lianna.Hal ieu loba dipaké dina panels interior otomotif, pembuatan jati, bahan wangunan, Usuk, sarta usaha relevan lianna.Gumantung kana...
    Maca deui