Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Warta Perusahaan

  • KAYU CHANGYU-HW – Pabrik kayu lapis profesional ti Cina

    CHANGYU-HW WOOD mangrupikeun perusahaan khusus dina ngararancang, ngadamel sareng ngembangkeun rupa-rupa kayu lapis, pilem nyanghareup kayu lapis, LVL sareng kayu lapis sanésna. Hal ieu seueur dianggo dina panél interior otomotif, pembuatan furnitur, bahan bangunan, palét, sareng perusahaan anu sanés. Gumantung kana...
    Maca deui