Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Naha milih Pilem Nyanghareupan Kayu Lapis sareng Plancah Parancah LVL kami?

1, Pilem nyanghareup kayu lapisringan, tahan ka serangan korosi sareng cai, gampang digabungkeun sareng bahan sanésna sareng gampang dibersihkeun sareng diteukteukan. Ngubaran pilem anu nyanghareup ka sisi lapis kalayan cet tahan cai ngajantenkeun tahan cai-sareng tahan tahan. Kusabab durabilitasna sareng permukaan anu gampang diatur tiasa dianggo dina lingkungan terbuka dina konstruksi sareng wangunan.

       Palapis pilem anu nyanghareup kayu lapis kalayan pilem impor kualitas luhur mastikeun karasa sareng tahan karusakan.

       Beungeut pilem nyanghareup kayu lapis nyaéta higienis sareng tahan ka detérjen anu kuat.

       Éta tiasa dianggo dina kaayaan turunna suhu luhur, pangaruh tina Uap, beberesih detérjen sareng nyayogikeun ngalawan rayap.

       Kami nawiskeun dua jinis pilem lapis anu disanghareupan. Pilem birch anu munggaran nyanghareup kayu lapis anu tahan pisan kana cai, gampang dibersihkeun sareng dipotong sareng salah sahiji kayu lapis kualitas saé dunya. Kadua nyaéta pilem poplar nyanghareup kayu lapis. Jinis lapis ieu ogé gampang dibersihkeun sareng dipotong sareng bahan anu langkung lemes sareng langkung enteng dibandingkeun pilem birch anu disanghareupan.

2, Bahan: Struktural laminated veneer lumber (LVL)

Standar: AS / NZS 4357 Struktural laminated veneer lumber GB / T 20241- 2006 Standar pikeun laminated veneer lumber ANSI A10.8 - 2001, Syarat Kasalametan pikeun Parancah OSHA, Kasalametan Mikrobiologi & Administrasi Kaséhatan, Dept AS tina Buruh, Peraturan (Standar - 29 CFR) Spesifikasi Parancah - 1926 Subpart L, Lampiran A BS 2482 Spesifikasi pikeun Papan Parancongan Kayu

Ringan sareng awét (éta mangrupikeun papan anu paling ringan anu dipasang laminated plank kayu di pasar), papan perancah diménsi stabil sareng hemat biaya. Nilai-nilai defleksi anu ditingkatkeun ngamungkinkeun tingkat kaamanan anu jauh langkung ageung sareng cacat anu alami sareng papan kai padet dileungitkeun. Henteu aya deui banding tungtung anu diperyogikeun, ngirangan masalah perbaikan sareng perawatan.

Pasipatan LVL papan Parancah

1. Ditambahkeun daya tahan sareng kaamanan (OSHA)
2. kaku kaku struktural henteu kapendak, stabilitas sareng kakuatan
3. Kabuktosan sahenteuna dua kali salami padet kai
4,10% langkung énggal tibatan sarimbag kai padet
5. Taya band tungtung logam diperyogikeun
6. Henteu aya pangropéa anu teras-terasan atanapi perbaikan rémédial diperyogikeun
7. Pasipatan insulasi listrik anu hadé
8. Luhung anti anti korosif sareng sipat kimia

Aplikasi & koméntar:

Dipaké dina tempat papan scaffold logam atawa kayu konvensional. Papan Parancah LVL langkung saé, tangguh sareng awét, utamina dina lingkungan anu korosif. Sealing émisi lilin ngirangan ngirangan beueus. Kayu anu bersumber tina kebon bijil FSC anu hartosna éta lestari. Papan Parancah LVL awét sareng gaduh umur panjang, éta ogé hampang sareng gampang ditanganan.

6
7

Waktos Post: Jan-11-2021