Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Ngajalajah Birch Lapis

微信图片_20210331151106

Lapis Birch pinuh

Birch Plywood mangrupikeun plywood hardwood kualitas luhur anu diwangun ku sababaraha veneer pikeun ningkatkeun stabilitas strukturna bari nawiskeun raray kualitas luhur.Ieu diwangun ku loba lapisan veneers ipis, glued babarengan dina sudut katuhu.Cai mibanda sipat fisik jeung mékanis alus teuing jeung penampilan warna lampu, digabungkeun jeung permukaan lemes.

Inti Baltik Birch teu sapertos lapis tradisional anu biasa anjeun tingali: lapisan lapisan jero nyaéta veneer Birch solid 1,5 mm kandel, pita silang, sareng dilaminasi ku lem kelas luar.

Full Birch Plywood (23)

Ngaran Botani: Betula Alleghaniensis

Ngaran umum: Birch teuas, Birch pérak, Birch Baltik, Birch Rusia jeung Birch rawa

Sumber: Tumuwuh di Éropa.

Penampilan: grained lempeng kalayan tékstur anu rata.Heartwood coklat beureum saulas jeung sapwood lampu-konéng.
Sipat Fisik: Beurat, teuas, kuat, jeung kaku.résistansi shock tinggi, bending jeung kakuatan crushing.Uap-bends kacida alusna.Mibanda stabilitas diménsi low sarta lalawanan buruk.

Pasipatan Gawé: Mesin saé tapi rada sesah dianggo sareng alat-alat tangan.Pra-pangeboran diperlukeun pikeun screwing atanapi nailing.Glues, noda jeung rengse ogé.

Mangpaat: Sipat péngkolan alus teuing - dipaké pikeun spools, bobbins, shuttles, dowels, mangkok, jsb Kacida hargana pikeun triplek, paneling, jati, sarta cabinetry.Mangpaat séjén kotak, baskets, woodware, cooperage, flooring, finish interior, panto, fixtures, jeung alat musik.

WHATSAPP


waktos pos: Jun-07-2022