Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

KAYU CHANGYU-HW – Pabrik kayu lapis profesional ti Cina

CHANGYU-HW WOOD mangrupikeun perusahaan khusus dina ngararancang, ngadamel sareng ngembangkeun rupa-rupa kayu lapis, pilem nyanghareup kayu lapis, LVL sareng kayu lapis sanésna. Hal ieu seueur dianggo dina panél interior otomotif, pembuatan furnitur, bahan bangunan, palét, sareng perusahaan anu sanés.

Gumantung kana kaunggulan tina dasar kayu lapis sareng saluyu sareng kaayaan domestik, produk tiasa dianggo sababaraha kali. Hasilna, produk urang dijual ogé di Italia, Jérman, Perancis, Australia, Kanada, Amérika, Jepang, Inggris, Wétan Tengah jsb. CHANGYU-HW WOOD parantos ngabdi pikeun ngahasilkeun sareng pamasaran sababaraha produk kayu lapis sareng kai ti saprak 2002. Volume rata-rata ékspor kami antara 3 sareng 5 rébu méter kubik per bulan ayeuna. Kalayan paningkatan transaksi bisnis urang sareng penyuluhan pasar dunya, CHANGYU-HW WOOD parantos dianggo pikeun nyumponan kabutuhan pangembangan perusahaan sareng ningkatkeun kamampuan urang dina palayanan pelanggan sareng operasi bisnis.

Tumuwuhna gancang ékonomi Cina parantos janten daya tarik anu kuat pikeun ngamajukeun paménta pasar lapis.
Kayu tina leuweung anu bertumbuh gancang sareng ngahasilkeun tinggi di Cina Kalér, Cina Wétan sareng tengah sareng handap walungan Yangtze parantos banjir ka pasar dina jumlah anu seueur, ogé suplemen kontinyu tina kayu lega kualitas luhur ti luar negeri, nyayogikeun bahan baku anu réa pikeun ngembangkeun kontinyu industri lapis Cina. Shandong sareng Jiangsu kalér, sapertos Xuzhou, parantos janten tempat produksi utama kayu lapis.

Sumber daya manusa anu cekap ogé mangrupikeun hal anu penting dina akuntansi biaya industri kayu lapis Cina dibandingkeun sareng nagara-nagara penghasil lapis anu sanés.
Kualitas produk kayu lapis Tiongkok sorangan ogé parantos ningkat pisan, ngajantenkeun beuki kompetitif di pasar internasional.
Cina sanés ngan ukur éksportir kayu lapis ageung, tapi ogé produsen kayu lapis panggedéna di dunya.

Ngabagéakeun para padagang domestik sareng asing pikeun ngadiskusikeun kerjasama, kami ogé ngarepkeun bakat sosial sareng jalma-jalma visi gabung di perusahaan kami, pikeun ngawangun karya hébat Hongwei.

wechat


Pos waktos: Jan-28-2021