Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

15mm Lightweight Campervan jati Lapis

微信图片_20210331151106

15mm Lightweight jati Lapis

Kami ngahasilkeun sareng ngajual papan jati laminated lightweight (2440 x 1220 x 15mm) dina sauntuyan rengse pikeun nyocogkeun motorhome Anjeun, camper jeung karavan.Papan jati sampurna pikeun anu ngalakukeun konvérsi DIY sorangan, ngawangun kabinét sareng panto pikeun kendaraanna atanapi ngan saukur ngagentos panto atanapi puncak méja di motorhome atanapi karavan anu tos aya.

Lapis ringan 15mm kalayan panutup laminate anu keras asalna dina hasil ieu: Beech, Cherry, Dark Walnut, Limed Oak sareng Eggshell Blue.Kami ogé nawiskeun papan jati bérés tékstur dina bérés di handap ieu: Slate sareng NEW High Gloss kami bérés Beureum, Hideung atanapi Bodas.

11

Kayu papan lapis kayu ringan kami ku HW sayogi dina lembaran kalayan diménsi 2440MM x 1220mm x 15mm, 2500mm x 1220mm x 15mm anu tiasa dipotong kana ukuran anu diperyogikeun.

5

  • Veneer dua sisi
  • Laminate nyanghareupan
  • Goresan sareng tahan dampak
  • 50% torek ti Poplar Lapis
  • 7-9 ply konstruksi CPL
  • Cocog jeung konvérsi kendaraan
  • Cocog jeung surfaces nangtung sarta horizontal
  • FSC kayu sustainable Certified
  • Dijieun dina CN
  • Bahan: Paulownia,
  • Standar Éropa: E1

WHATSAPP


waktos pos: Jun-17-2022