Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Warta

  • 15mm Lightweight Campervan jati Lapis

    15mm Lightweight Furniture Lapis Kami ngahasilkeun jeung ngajual lightweight laminated papan jati (2440 x 1220 x 15mm) dina sauntuyan rengse pikeun nyocogkeun motorhome Anjeun, camper jeung karavan.Papan jati sampurna pikeun anu ngalakukeun konvérsi DIY sorangan, ngawangun kabinét sareng panto pikeun ...
    Maca deui
  • Ngajalajah Birch Lapis

    Full Birch Plywood Birch Plywood mangrupikeun plywood hardwood kualitas luhur anu diwangun ku sababaraha veneer pikeun ningkatkeun stabilitas strukturna bari nawiskeun raray kualitas luhur.Ieu diwangun ku loba lapisan veneers ipis, glued babarengan dina sudut katuhu.Éta gaduh fisik sareng mékanika anu saé ...
    Maca deui
  • Laminated Veneer Kayu (LVL) OSHA Parancah Plank

    Produk: Papan Parancah Aplikasi: Pikeun dianggo salaku platform parancah atanapi dek saluyu sareng Peraturan Perburuhan AS (OSHA) atanapi Bahan Standar Inggris: Kayu veneer laminated struktural (LVL) Standar: AS / NZS 4357: 1995 Kayu veneer laminated struktural GB / T 20241-2006 Stan...
    Maca deui
  • Naon ari LVL Timber?

    Laminated veneer lumber (LVL) mangrupikeun alternatif anu kuat, langkung mirah, sareng tahan lama pikeun komponén konstruksi kayu keras.Produk kayu LVL gaduh kakuatan anu sami sareng barang kayu tunggal tapi langkung murah.Éta diwangun ku seueur panel ipis anu dihijikeun sareng adhesi anu kuat ...
    Maca deui
  • Naon kualitas pangalusna tina lapis birch?

    Baltik, Rusia sareng raray kayu lapis Birch Éropa anu sanés diklasifikasikeun ku hurup B (pangsaéna), BB, CP sareng C (paling awon) pikeun raray sareng tonggong.Plywoods ieu biasana boga inti bébas batal konsisten tina spésiés sarua jeung beungeut.Sacara umum, B / BB mangrupikeun kelas pangsaéna anu sayogi.1, Birc pinuh...
    Maca deui
  • Naon ari lapis CDX?

    Lapis téh serbaguna.Éta tiasa dianggo pikeun témbok sareng subfloor pikeun bumi anjeun.Anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun proyék-proyék pikeun ngarobih rohangan anu anjeun pikahoyong.Hayu urang ngajalajah sareng diajar deui.CDX nangtung pikeun: C - kelas veneer pikeun hiji strip tina triplek.D - kelas veneer pikeun hiji strip tina triplek.X-lem dipaké pikeun c...
    Maca deui
  • Naon gunana plywood laut Paulownia?

    Kayu lapis laut Paulownia dipotong rotary.Paulownia dihargaan pikeun kakuatan anu unggul sareng beurat anu hampang.Produk ieu dianggo dina aplikasi laut dimana beuratna penting pisan, khususna dina ngawangun papan selancar kai, yacht.●HW Grup nyaéta produsén triplek anjeun di Cina nu bisa ...
    Maca deui
  • Naon Mangpaat Lantai Lapis Birch?

    Aya sababaraha kauntungan estetika sareng praktis pikeun lantai Birch, anu dianggap ku seueur janten alternatif anu hadé pikeun maple sareng ek.Sapertos pilihan lantai kayu keras anu sanés, lantai birch awét pisan.Salami éta dijaga dina kaayaan anu saé sareng dirobih deui upami diperyogikeun, jinis ieu ...
    Maca deui
  • HW Caravan Interior Paneling

    Caravan Interior Paneling mangrupakeun lapis ipis overlaid kalawan pilem hiasan pikeun pamakéan dina wahana rekreasi, wangunan transportable jeung industri angkutan.Caravan Interior Paneling sadia dina sauntuyan rengse kalayan cocog pita timer napel nutupan sendi.Aplikasi: Lig...
    Maca deui
  • Keunggulan Plywood Paulownia

    Paulownia boga bahan alus sarta aplikasi lega Bahan anu hampang tur tangguh Pikeun evaluate kualitas kai, dénsitas bulk jeung kakuatan anu standar penting.Nu leuwih luhur kakuatan nyaeta, nu torek dénsitas bulk nyaeta.Kai Paulownia mangrupakeun salah sahiji kai panghampangna di bumi.Hawanya garing...
    Maca deui
  • WBP Lapis

    Cai Kulub Buktina Lapis Nalika hiji keur néangan nu pamungkas dina cuaca lapis tahan, hal anu penting pikeun néangan WBP.Singketan ieu mangrupikeun "Buktina Kulub Cai" atanapi "Buktina Cuaca sareng Kulub;"standar anu digunakeun pikeun nangtukeun daya tahan cai tina produk lapis.Dina kanyataanana, ieu ...
    Maca deui
  • Naon The Best Ipis Lapis?

    Naon lapis lapis ipis anu pangsaéna?Éta sadayana gumantung kana proyék anu aya.Nyaho sababaraha jinis anu pang populerna, karakteristikna sareng kumaha aranjeunna dianggo bakal ngabantosan anjeun milih pilihan anjeun, upami anjeun kantos nyanghareupan proyék dimana produk kai direkayasa ieu diperyogikeun.https://www.cn-...
    Maca deui