Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Warta

  • HW Caravan Interior Paneling

    Caravan Interior Paneling mangrupakeun lapis ipis overlaid kalawan pilem hiasan pikeun pamakéan dina wahana rekreasi, wangunan transportable jeung industri angkutan.Caravan Interior Paneling sadia dina sauntuyan rengse kalayan cocog pita timer napel pikeun nutupan sendi.Aplikasi: Lig...
    Maca deui
  • Keunggulan Plywood Paulownia

    Paulownia gaduh bahan anu saé sareng aplikasi anu lega Bahanna hampang sareng tangguh Pikeun meunteun kualitas kai, dénsitas bulk sareng kakuatan mangrupikeun standar anu penting.Nu leuwih luhur kakuatan nyaeta, nu torek dénsitas bulk nyaeta.Kai Paulownia mangrupakeun salah sahiji kai panghampangna di bumi.Hawanya garing...
    Maca deui
  • WBP Lapis

    Cai Kulub Buktina Lapis Nalika hiji keur pilari nu pamungkas dina lapis tahan cuaca, hal anu penting pikeun néangan WBP.Singketan ieu mangrupikeun "Bukti Kulub Cai" atanapi "Buktina Cuaca sareng Kulub;"standar anu digunakeun pikeun nangtukeun daya tahan cai tina produk lapis.Dina kanyataanana, ieu ...
    Maca deui
  • The Best Ipis Lapis

    Naon lapis lapis ipis anu pangsaéna?Éta sadayana gumantung kana proyék anu aya.Nyaho sababaraha jinis anu pang populerna, ciri sareng cara dianggo bakal ngabantosan anjeun milih, upami anjeun kantos nyanghareupan proyék dimana produk kai direkayasa ieu diperyogikeun.https://www.cn-...
    Maca deui
  • STANDAR EMISI FORMALDEHIDA E05 BARU PIKEUN BAHAN DASAR KAYU

    Jérman ngumumkeun DIN EN 16516 salaku metode rujukan énggal pikeun émisi formaldehida pikeun bahan dumasar kai.Standar ieu bakal efektif dina 1 Januari 2020. Upami teu aya perpanjangan menit terakhir, ti 1 Januari 2020 sababaraha hal bakal robih pikeun anu ngahasilkeun kayu ...
    Maca deui
  • Kayu Veneer Laminated (LVL)

    Tinjauan Laminated Veneer Lumber (LVL) mangrupikeun produk kai rékayasa kakuatan tinggi anu dianggo utamina pikeun aplikasi struktural.Ieu comparable dina kakuatan ka kayu padet, beton jeung baja tur dijieun ku beungkeutan babarengan Rotary peeled atawa sliced ​​veneers kai ipis dina panas sarta tekanan ...
    Maca deui
  • Ciri tina Plywood

    Versatility triplek geus ensured eta peran penting dina konstruksi, jati-pembuatan sarta woodcrafts, sarta bahan asalna di loba wangun jeung ukuran.Lapis bisa dijieun tina softwood atawa hardwood, sarta gumantung kana kumaha triplek dijieun jeung/atawa dirawat, éta bisa jadi utamana cocog ...
    Maca deui
  • Pedaran Plywood Struktural

    Spésifikasi ieu manglaku ka sadaya produk plywood struktural: Standar AS/NZS2269 Structural Plywood Stress Grade F11 (F14 on request) Spésiés Kayu Radiata Pine (Pinus radiata) Kandungan Uap 10-15% (< 7.5mm), 8-15% (> 7.5mm) Kasabaran Salaku per AS / NZS2269 napel P ...
    Maca deui
  • RV Lapis

    RV Lite RV Lite mangrupakeun lightweight dicampur panel triplek hardwood kalawan glueline exterior.Sampurna pikeun kandaraan rekreasi sarta karavan, panel lapis lightweight nyadiakeun kinerja konsisten tur ngamungkinkeun pikeun kalenturan desain gede, sedengkeun glueline exterior ensures résiko minimal de ...
    Maca deui
  • 5 Kaunggulan tina Ngagunakeun Lapis Birch

    Lapis Birch nyaéta kai anu populér.Biasana dianggo pikeun proyék-proyék perbaikan bumi, khususna pembuatan kabinét, méja, sareng rak.Hal ieu ogé populér dipaké dina nyieun kaulinan barudak (utamana dollhouses), fixtures tempat kaulinan, sarta olahraga sarta alat musik.Ngeunaan Birch Plywoo ...
    Maca deui
  • Naon basa jeung alur triplek?

    Basa jeung alur sendi ngidinan dua lembar datar bisa ngagabung niatna babarengan pikeun nyieun hiji permukaan datar tunggal.Saméméh triplek jadi umum, basa jeung alur papan ogé dipaké pikeun sheathing wangunan jeung keur ngawangun formwork beton.A gabungan kuat, létah jeung alur gabungan téh lega urang ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Kayu Laminated?

    Laminating nyaéta prosés ngahijikeun barang.Nalika laminating kai, prosésna biasana nujul kana plastik atanapi bahan sanés anu dilaminasi kana lapis, kai padet atanapi komposit.Terminologi kai-laminate sering ngarujuk kana lantai, tapi prosés laminating ogé kalebet laminating veneer ...
    Maca deui