Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

LVL Formwork Beam

Katerangan pondok:

  • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
  • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • AS Standar: AS/NZS 4357
  • Bahan: Radiata Cemara, Larch Rusia
  • Kandel: 45/65/75/90mm / custom
  • Lem: Phenolic-WBP / Custom
  • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • kapadetan: 560-700KGS / CBM
  • Kandungan Uap: <12%


Rincian produk

Tag produk

LVL Formwork Beam for usage

Panjelasan Produk

Pinuh Pinus LVL balok, LVL framing, LVL rafters atanapi Strand kayu / direkayasa kayu / Kayu balok tina kai direkayasa pikeun LVL molding Struktural LVL

4根_副本

HW struktural laminated veneer kayu (LVL) nu geus dijieun luyu jeung AS / NZS 4357 kalawan sipat ditangtukeun luyu jeung AS / NZS 4063.2 sahingga luyu jeung sarat pikeun desain struktural luyu jeung AS1720.1.

HW LVL terminator nyaéta sadia dina sakabéh ukuran sarta mangrupa bagian ti rentang Carter Holt Harvey Terminator.HW H2-S Terminator dirawat ngalawan rinyuh kiduleun Tropic of Capricorn.Perlakuan diterapkeun kana lem-garis salila pembuatan pikeun ngahontal panangtayungan rinyuh pinuh kana inti balok.Taya sealing salajengna diperlukeun dina cut tungtung, liang atawa notches.tingkat perlakuan séjén sadia ti suppliers on pamundut, tapi perlakuan diwatesan ka pamakéan di luhur taneuh.hySPAN teu bisa gampang diolah pikeun aplikasi kontak taneuh.

HW LVL didamel nganggo Beungkeut 'A' kalayan émisi formaldehida kirang ti 0,5mg/l (sarua jeung E0) tina produk ahir.
laminated veneer tipe kayu struktural lvl
Pikeun jaminan kualitas rentang HW dijieun kalawan prosés Inok bebas sarta sertifikasi produk.Carter Holt Harvey mastikeun yén kai na sacara sah sumberna tina leuweung anu diurus sareng nawiskeun FSC 'Chain of Custody' anu disertipikasi upami dipénta.

HW LVL dihasilkeun ku raray kelas struktural sarta henteu umum dipaké dina aplikasi penampilan sarta dina waktu dispatch ti situs manufaktur ngabogaan kandungan Uap antara 8-15%.

Rentang Ukuran

UKURAN

35 mm

45 mm

63 mm

75 mm

90 mm

 

A

A

 

130 mm

A

A

A

 

150 mm

A

A

A

A

170 mm

A

A

A

 

200 mm

A

A

A

 

240 mm

 

A

A

 

300 mm

 

A

A

A

360 mm

 

A

A

 

400 mm

 

A

A

A

450 mm

   

A

 

525 mm

   

A

A

600 mm

   

A

 

 

color

Balok formwork LVL kami dicét dina warna pikeun panyalindungan Uap sareng idéntifikasi siap.HW boga chamfered edges pikeun betah penanganan sarta cet panolak cai finish.HW ngagambarkeun perbaikan badag leuwih balok kayu konvensional sarta gampang ngagunakeun, alternatif leuwih merenah pikeun bahan séjén.Éta kuat, awét, dipercaya sareng tiasa dianggo deui.

Simkuring gaduh dua ukuran cross baku sadia 95mmx65mm na 130mmx65mm (jero x ketebalan).Panjang LVL formwork balok bisa dijieun sadia pikeun minuhan sarat konsumén 'nepi ka 6 méter.
LVL Beam (3
LVL Beam 04
LVL Beam 03
LVL BEAM 0312

Kauntungannana LVL struktural HW

log leutik bisa dijieun kana produk LVL dimensi badag.
Panjang panjang LVL sayogi dugi ka 12m
Sumberdaya kai bisa dioptimalkeun ku grading tur milih veneer pikeun bagian béda tina hiji cross section LVL sarta nyieun sauntuyan produk kalawan sipat béda.
Sipat struktural LVL pisan seragam sabab lapisan acak tina veneers ipis tos gradasi pikeun stiffness (koefisién variasi pikeun modulus élastisitas kirang ti 5%).
Anggota LVL boga kakuatan tinggi kusabab variability lemah sareng sipat kai randomized dina lapisan ipis.
LVL bisa motong sarta machined kalawan parabot woodworking normal.
LVL mindeng dipaké pikeun ngalengkepan pamakéan kayu sawn dina konstruksi domestik.

图片1    图片3    图片4  图片2

 

Aplikasi LVL struktural HW

LVL utamana cocog pikeun aplikasi di handap ieu
Rafters jeung joists
Lintels, balok jeung anggota framing
Kord truss
Pigura portal
Kuring-balok
Kotak-balok
Papan Parancah
Bekisting
Panels of LVL dipotong kana anggota struktural nu boga kakuatan tinggi na stiffness.
LVL cocog pikeun aplikasi struktural sapertos balok, rafters sareng kolom dina rupa-rupa gedong kalebet bumi, komérsial, industri sareng struktur désa.Sababaraha LVL husus boga sajumlah leutik veneers diteundeun perpendicularly (cross banded).
Dina struktur komérsial atawa industri mindeng dipaké salaku alternatif dumasar-kai pikeun baja struktural atawa beton bertulang.

LVL Beam for usage 01
LVL Beam usage 04
LVL Beam usage 06
LVL Beam usage 07

Bungkusan sareng Containerization

LVL PACKING 0111
Packing 022
LVL
20180225140237_55626
LVL 0112
20180225140248_14891

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami