Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

HW 1220 * 2440mm Dirékayasa Kayu Lapis Komérsial Kualitas Tinggi kalayan Kelas Mébel

Pedaran pondok:

· Ngunggah Kuantitas: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

· MOQ: 1X20'FCL

· Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

· Syarat Pamayaran: T / T atanapi L / C

· Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

· Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARBEPA, JAS, ISO

· Raray / Deui: EV / adat

· Inti: Poplar / Eucalyptus / Combi

· Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / adat

· Kandel: 5-30mm / adat

· Lem: E0 / E1 / E2 / Adat


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran pondok

· Ngunggah Kuantitas: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

· MOQ: 1X20'FCL

· Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

· Syarat Pamayaran: T / T atanapi L / C

· Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

· Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARBEPA, JAS, ISO

· Raray / Deui: EV / adat

· Inti: Poplar / Eucalyptus / Combi

· Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / adat

· Kandel: 5--30mm / adat

· Lem: E0 / E1 / E2 / Adat

· Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg / L, E1≤1.5mg / L, E2≤5.0mg / L

· Kapadetan: 520-700KGS / CBM

· Kandungan Uap: <12%

Rincian Produk

EV veneers ogé namina veneers anu direklamasi lapis laminasi,

ieu mangrupikeun salah sahiji papan jati jual kami anu paling laris.

Kayu lapis mangrupikeun sababaraha lisah tina kai veneer anu masihan stabilitas anu luhur, cocog pikeun panggunaan di jero ruangan sareng di luar ruangan. Biasana dianggo pikeun Interior Otomotif, Mebel, Dekorasi Kamar, Konstruksi sareng Pakét.

Ieu mangrupikeun kaunggulan, naha konsumén milih kayu lapis kami:

Harga veneer anu saé, kualitas inti poplar hébat. Tiasa dianggo kanggo bagian jero.

Kualitas atos sareng awét, ngajantenkeun aranjeunna umur pakai panjang.

Jaminan kualitas pabrik, masalah kualitas? taros Kami.

Paking, panyalindungan anu saé nalika ngirim.

Veneers Nyanghareupan

Beech

Beech

Bintangor

Bintangor

Birch

Birch

Bleached Poplar

Poplar Bleached

natural-birch-plywood1

alam-birch-lapis

Okoume

Okoume

Pencil Cedar

Pensil Cedar

poplar-plywood-china-supplier.

poplar-lapis-china-panyadia

Radiata Pine

Pinus Radiata

Parameter Produk

Ngaran Produk HW 5-30MM Komérsial Kayu lapis pikeun Jati
Ukuranna 1220x2440mm / 1250x2500mm / atanapi sakumaha sarat klien
Kandel 5-30mm
Kasabaran Kandel +/- 0.2mm (kandel <6mm), +/- 0.3 ~ 0.5mm (ketebalan≥6mm)
Raray / Deui E-Wood, Okoume, Ilomba, Poplar, Birch, Bintangor, Hardwood, Pinus, Pensil Cedar, Keruing, Agathis, Meranti, jst.
Inti Poplar, kayu atos, kayu putih, okoume, birch, pinus, combi, jst.
Jalan Gabungan tina Inti Tumpang tindih, tungtung tungtung, sendi syal atanapi sendi ramo
Lem E0, E1, E2, MR, Melamine atanapi WBP
Kelas B / BB, BB / BB, BB / CC, DBB / CC; jst
Kapadetan 520 ~ 700kg / m3
Parameter Téknis Eusi Uap <12%
Ngalenyepan Cai ≤10%
Modulus élastisitas ≥5000Mpa
Kakuatan Bending Statis ≥30Mpa
Kakuatan Beungkeutan Surface ≥1.60Mpa
Kakuatan Beungkeutan Internal ≥0.90Mpa
Kamampuh Nyekelan Sekrup Beungeut ≥1900N
Tepi ≥1200N
Pamakéan & Performance Kayu lapis seueur dianggo pikeun Interior Otomotif, mebel, hiasan, konstruksi sareng pengepakan. Kalayan pasipatan anu saé, sapertos, gampang dilapis, kakuatan béngkok luhur, kamampuan tahan sekrup anu kuat, tahan panas, anti statis, awét sareng teu aya pangaruh musiman.
MOQ 1x20'FCL
Kamampuhan Suplai 5000cbm / bulan
Sarat pamayaran T / T atanapi L / C dina titingalian
Waktos pangiriman Dina waktos 20 dinten saatos nampi setoran atanapi L / C asli dina katingali
Sértipikasi CE, FSC, EUTR, KARB,EPA, JAS, ISO
Tanda EV veneers ogé namina veneers anu lapis nganggo lapis laminasi, ieu mangrupikeun salah sahiji papan mebel pang jual anu paling laris. Kami ususally nyarankeun palanggan pikeun inti poplar, inti combi sareng inti eul Egyptus pikeun narékahan produk kualitas luhur. spésiés permukaan tiasa seueur séri anu bénten-bénten, sapertos ek, jati, poplar, céri sareng sajabina, sareng urang damel sareng sababaraha pabrik gedé produsén veneon reson kanggo multichoice. sareng produk ieu idéal pikeun kelas jati sareng bahan top pilihan kahiji pilihan.

Parentah Pangiriman

Ngepak Bungkus Pallet Ékspor Standar Pakét Batin Palét dibungkus ku kantong plastik 0,20mm
Pakét luar Palét ditutupan ku kayu lapis atanapi karton teras kasét PVC / waja pikeun kakuatan
Ngunggah Kuantitas 20'GP 8 palét / 22cbm
40'GP 16 palét / 42cbm
40'HQ 18 palét / 50cbm

Bungkusan sareng Kontainerisasi

10
13
11
15
12
7

Aplikasi

Kayu lapis Komérsial pikeun Jati, counter counter, laminasi, dapur, sareng padamelan interior sanésna, ogé pikeun panggunaan sanés.

1
5
3
4
2
6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami