Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

HPL- Laminasi

  • HW  3-18MMx4x8 HPL Faced Coated Plywood for Furniture

    HW 3-18MMx4x8 HPL Nyanghareupan Kayu Lapis Lapisan Pikeun Jati

    · Ngunggah Kuantitas: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

    · Syarat Pamayaran: T / T atanapi L / C

    · Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARBEPA, JAS, ISO

    · Nyanghareupan / Balik: HPL / adat

    · Inti: Poplar / Eucalyptus / Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / adat

    · Kandel: 3-18mm / adat

    · Lem: E0 / E1 / E2 / Adat