Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Tur Pabrik

Pabrik

Ngagiling triplek equipments modern
Kami produsén Lapis Kualitas Luhur di Cina.Sarta Dina 2014, pausahaan ngahontal pasatujuan gawé babarengan joint venture on mindahkeun téhnologi kalawan ICC di Italia, nyadiakeun rojongan teknis pikeun ngembangkeun parusahaan.
Éta pisan sababna naha kualitas lapis kami meets sagala sarat.

2cc70d17ea020d9bbbb2dde9147f750
a8d0812e1a7be387d5a52e3f23faa36
8eb71e49c350887b2cf24cbfaaaa655
0608f6941e5a4808f99cc7aa1b4163b
0760657c8fa3339e83e9204b82c0982
3f23483871e242d3712f30e96b88d56

Urang tulus diondang konsumén ka parusahaan urang pikeun didatangan hidayah urang, sarta hatur sadaya konsumén pikeun pangakuan triplek urang.
Urang pursuing pamakéan sustainable sumberdaya kai ngaliwatan kualitas kahiji, urang salawasna ngawangun ngaran nice jeung bersih CHANGYU-HW PLYWOOD, éta jaminan prinsip bisnis jujur ​​tur luhur kalawan sakabeh konsumén urang hargana.

Kunjungan Palanggan

1
2
3

Poto Laboratorium

Kami ngagaduhan laboratorium kai profésional, anu tiasa ngalaksanakeun uji otorisasi dina sagala jinis lapis.Item tés ngawengku: Émisi Formaldehida, Kakuatan napel, Modulus elastis, Kakuatan Bending statik, Kakuatan Shear Horizontal, Gaya Nyekel Screw sareng saterasna.

1
2
3