Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Wisata Pabrik

Pabrik

Pabrik kayu lapis ngagiling peralatan modéren
Kami produsén Kayu Lapis Kualitas Tinggi di Cina. Sareng Dina 2014, perusahaan ngahontal perjanjian kerjasama patukang tonggong sareng transfer téknologi sareng ICC di Italia, kanggo nyayogikeun dukungan téknis pikeun pamekaran perusahaan.
Éta sababna kualitas kayu lapis urang cocog sareng sadaya sarat.

2cc70d17ea020d9bbbb2dde9147f750
a8d0812e1a7be387d5a52e3f23faa36
8eb71e49c350887b2cf24cbfaaaa655
0608f6941e5a4808f99cc7aa1b4163b
0760657c8fa3339e83e9204b82c0982
3f23483871e242d3712f30e96b88d56

Kami tulus ngajak para nasabah ka perusahaan kami pikeun nganjang ka bimbingan kami, sareng hatur ka sadaya pelanggan pikeun pangakuan kayu lapis kami.
Kami ngudag panggunaan sumberdaya kai anu sustainable ngalangkungan kualitas munggaran, kami salawasna ngawangun nami anu saé sareng bersih CHANGYU-HW PLYWOOD, éta ngajamin prinsip bisnis anu jujur ​​sareng luhur sareng sadaya palanggan anu kami hargai.

Kunjungan Pelanggan

1
2
3

Poto Laboratorium

Kami gaduh laboratorium kai profesional, anu tiasa ngalaksanakeun tés anu berwibawa pikeun sagala jinis kayu lapis. Item tés diantarana: Émisi Formaldehida, Kakuatan Perekat, Modulus Élastik, Kakuatan Bending Statis, Kakuatan Geser Horisontal, Sekrup Nyekel Angkatan sareng sajabana.

1
2
3