Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Taros Kami

XUZHOU CHANGYU IMPOR & EKSPOR TRADING CO., LTD

Alamat

Alamat Pabrik: Taman Industri Bayiji, Kota Pizhou, Propinsi Jiangsu, Cina 221300

Alamat Kantor: Kamar 3-135, Jalan Jushan, Jalan Donghu, Kota Pizhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

+86 15262133000

+86 (0) 516 86850216

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami