Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Taros Kami

XUZHOU CHANGYU impor & ékspor dagang CO., LTD

Alamat

Alamat Pabrik: Taman Industri Bayiji, Kota Pizhou, Propinsi Jiangsu, Cina 221300

Alamat Kantor: Kamar 6-135, Jalan Jushan, Jalan Donghu, Kota Pizhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Surélék

info@changyuplywood.com

spark@changyuplywood.com

Telepon

+86 15262133000

+86 (0)516 86850216

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami