Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Caravan Lapis

Katerangan pondok:

  • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
  • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • raray / Balik: EV / Poplar / custom
  • Inti: Poplar/Eucalyptus/custom
  • Ukuran: 1220x2440mm/1220x2030mm/1220x2200mm/1250x2500mm/custom
  • Ketebalan: 1.5-5mm / custom
  • Lem: E0 / E1 / E2 / Custom
  • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • kapadetan: 520-700KGS / CBM
  • Kandungan Uap: <12%


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Caravan Ply nyaéta lapis lapis ipis kalayan ketebalan antara 1,8 sareng 5,0mm kalayan panutup
boh kertas disegel atanapi poliéster.Produk beurat hampang ieu sampurna nalika pas a
kafilah sabab bakal ngajaga beurat ka minimum jeung masihan van anjeun katingal bersih.

EV veneers ogé ngaranna veneers reconsitituted laminated triplek, ieu téh salah sahiji pangalusna jual kelas jati kami tina papan.

Plywood diwangun ku sababaraha plies of veneer kai méré stabilitas tinggi, cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor.Biasana dianggo pikeun Interior Otomotif, Perabot, Hiasan Kamar, Konstruksi sareng Bungkusan.

Di handap ieu kaunggulan, naha konsumén milih triplek kami:

harga veneer alus, kualitas inti poplar nyaeta great.could dipaké pikeun bagian jero.

Kualitas awét sareng awét, ngajantenkeun umur pamakean panjang.

Garansi kualitas pabrik, masalah kualitas?taros Kami.

Dibungkus saé, panyalindungan anu saé nalika pengiriman.

Lapis ipis dilapis ku pilem hiasan pikeun dianggo dina kendaraan rekreasi, gedong transportable sareng industri transportasi.

Caravan Interior Paneling sadia dina sauntuyan rengse kalayan cocog pita timer napel nutupan sendi.

prodotti-1

Parameter produk

Ngaran Produk HW 1.5-5MM Kandel Ipis Lapis pikeun Automotive Interior
Ukuran 1220x2440mm / 1220x2030mm / 1220x2200mm / 1250x2500mm / atawa salaku sarat klien
Kandel 1,5 ~ 5 mm
Toleransi Ketebalan +/-0.2mm (ketebalan <6mm), +/-0.3~0.5mm (ketebalan≥6mm)
Beungeut / Balik E-Wood, Okoume, Ilomba, Poplar, Birch, Bintangor, Hardwood, Pine, Pencil Cedar, Keruing, Agathis, Meranti, jsb.
Inti Poplar, hardwood, kayu putih, okoume, Birch, pinus, combi, jsb.
Jalan Gabungan The Core Tumpang tindih gabungan, tungtung gabungan, syal gabungan atawa gabungan ramo
Lem E0, E1, E2, MR, Melamin atanapi WBP
Kelas B/BB, BB/BB, BB/CC, DBB/CC;jst
Kapadetan 520~700kg/m3
Parameter Téknis Kandungan Uap <12%
Nyerep cai ≤10%
Modulus élastisitas ≥5000Mpa
Kakuatan Bending statik ≥30Mpa
Kakuatan Beungkeutan Surface ≥1.60Mpa
Kakuatan beungkeutan internal ≥0.90Mpa
Screw Nyepeng Kamampuhan Beungeut ≥1900N
Ujung ≥1200N
Pamakéan & Performance Lapis loba dipaké pikeun Automotive Interior, jati, hiasan, konstruksi jeung packing.Kalawan sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, kamampuhan screw nyekel kuat, tahan panas, anti statik, lila-langgeng tur euweuh pangaruh musiman.
MOQ 1x20'FCL
Kamampuhan suplai 5000cbm / bulan
Sarat pamayaran T / T atanapi L / C dina tetempoan
Waktos pangiriman Dina 20 poé sanggeus narima deposit atawa aslina L / C dina tetempoan
Sertifikasi CE, FSC, EUTR, KARBOHIDRAT,EPA, JAS,ISO
Tandaan Veneers EV ogé dingaranan veneers reconsitituted laminated triplek, ieu téh salah sahiji pangalusna ngajual parabot kelas kami tina papan.Kami biasana nyarankeun ka konsumén pikeun inti poplar, inti combi sareng inti eulyptus pikeun narékahan pikeun produk kualitas luhur.Spésiés permukaan tiasa seueur séri anu béda, sapertos ek, jati, poplar, céri sareng saterasna, sareng kami damel sareng sababaraha pabrik pabrik recon veneers pikeun multichoice.sareng produk ieu idéal pikeun kelas jati sareng bahan counter top pilihan kahiji.

Parentah Pangiriman

Bungkusan Baku Ékspor Usuk Packing Bungkusan Batin Usuk dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Bungkusan Luar Usuk ditutupan ku lapis atanapi karton teras PVC / kasét baja pikeun kakuatan
Loading Jumlah 20' GP 8 palet / 22cbm
40' GP 16 palet / 42cbm
40'HQ 18 palet / 50cbm

Bungkusan sareng Containerization

IMG_20210205_105839_副本
13
IMG_20210309_151401_副本
packing 02
12
7

Aplikasi

Karavan Interior Paneling

Lapis ipis dilapis ku pilem hiasan pikeun dianggo dina kendaraan rekreasi, gedong transportable sareng industri transportasi.

Caravan Interior Paneling sadia dina sauntuyan rengse kalayan cocog pita timer napel nutupan sendi.

Kandel Ipis Lapis dipaké pikeun Karavan / RV / Touring Interior Mobil, kitu ogé Aplikasi Perabot.

1
7
4
5
3
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami