Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Bahan Pangwangunan

  • HW 12mm 15mm 18mm 21mm Film Faced Plywood

    HW 12mm 15mm 18mm 21mm Pilem Nyanghareupan Kayu Lapis

    · Ngunggah Kuantitas: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

    · Syarat Pamayaran: T / T atanapi L / C

    · Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARBEPA, JAS, ISO

    · Raray / Punggung: Pilem Brown / Hideung / Beureum, Dynea Film, MDO, HDO

    · Inti: Poplar / Eucalyptus / Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / adat

    · Kandel: 9-30mm / adat

    · Lem: MR / Melamin / Phenolic-WBP / Adat

  • HW 1220*2440*18mm High Quality Durable Green Plastic Faced Plywood

    HW 1220 * 2440 * 18mm Palastik Héjo Awét Tahan Panas Kémpét Kayu Lapis

    · Ngunggah Kuantitas: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

    · Syarat Pamayaran: T / T atanapi L / C

    · Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARBEPA, JAS, ISO

    · Raray / Deui: Plastik / Adat

    · Inti: Poplar / Eucalyptus / Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / adat

    · Kandel: 9-30mm / adat

  • 38 x 225mm OSHA proof tested WBP phenolic glue radiata pine LVL scaffolding plank for construction

    38 x 225mm OSHA buktina diuji WBP lem phenolic radiata pinus LVL scaffolding plank pikeun konstruksi

    Papan kai rékayasa LVL

    LVL (Laminated Veneer Lumber) mangrupikeun bahan pangwangunan énggal. Éta tiasa disaluyukeun pikeun nyiptakeun produk nilai tinggi pikeun padumukan, komérsial, ngabentuk karya sareng aplikasi Parancah.

    Kelas Konstruksi LVL (laminated veneer lumber)

  • HW Anti-Slip Film Faced Plywood

    HW Anti-Slip Film Nyanghareupan Kayu Lapis

    Pilem anti-slip nyanghareup kayu lapis, ogé disebut pilem anti-selip nyanghareup kayu lapis atanapi film wire mesh nyanghareup kayu lapis. Éta didamel nganggo pilem tekstur tahan slip di hiji sisi sareng pilem palapis résin fenolik di sisi sanésna. Kualitas visual anu luhur, permukaan tahan maké sareng kamampuan tahan naksir ngajantenkeun seueur dianggo pikeun lantai kendaraan. kasus hiber, dek kapal, platform transportasi jsb.