Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Panel Interior Otomotif

  • HW 1.5-5MM Thick Thin Engineered Wood Veneer Plywood

    HW 1.5-5MM Kandel Dirékayasa Kandel Kayu lapis Vénétin

    Ngunggah Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

    MOQ: 1X20'FCL

    Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

    Syarat pamayaran: T / T atanapi L / C

    Waktos Pangiriman: Dina waktos 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

    Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB , EPA, JAS, ISO

    Beungeut / Deui: E-Kai / adat

    Inti: Poplar / Eucalyptus

  • HW 1.5-5MM Thick Thin Ilomba Veneer Plywood

    HW 1.5-5MM Kandel Ipomba Veneer Kandel Kandel

    Ngunggah Jumlah: 20'GP-8pallets / 22CBM, 40'HQ-18pallets / 50CBM

    MOQ: 1X20'FCL

    Kamampuhan Suplai: 5000CBM / Bulan

    Syarat pamayaran: T / T atanapi L / C

    Waktos Pangiriman: Dina waktos 20 dinten saatos mastikeun konfirmasi

    Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB , EPA, JAS, ISO

    Nyanghareupan / Balik: Ilomba / adat

    Inti: Poplar / Eucalyptus