Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Tentang Kami

Ngeunaan

XUZHOU HONGWEI KAYU

XUZHOU HONGWEI KAYU.ngadeg di 2002, ayana di puseur zona ékonomi HuaiHai, beunghar sumberdaya bahan kai jeung pagawe terampil.Kami salawasna difokuskeun solusi bahan kai dina Panel Interior Otomotif diajukeun, pembuatan perabot diarsipkeun sareng konstruksi diajukeun, Produk utama kami ngandung KAYU LAPIS IPIS, KAYU LAPIS KOMERSIAL, KAYU LAPIS OVERSIZE, KAYU LAPIS DOORSKIN, KAYU LAPIS FACED FILM, PLANK LVL, PLANK LVL, sareng jenis HPLLY. tina papan laminate kaasup MELAMINE, PVC ......

Urang pursuing pamakéan sustainable sumberdaya kai ngaliwatan kualitas kahiji, urang salawasna ngawangun ngaran nice jeung bersih HW KAYU, éta jaminan prinsip bisnis jujur ​​tur luhur kalawan sakabeh konsumén urang hargana.

Dina 2014, pausahaan ngahontal pasatujuan gawé babarengan joint venture on mindahkeun téhnologi kalawan ICC SRL di Sao Paulo, Italia, nyadiakeun rojongan teknis pikeun ngembangkeun parusahaan.

Kami geus nyieun justment badag téhnologi manufaktur, mesin, staf di 2014 luyu jeung rencana anyar, urang ngaronjat mesin otomatis, ningkatkeun latihan staf, lajeng kapanggih téhnologi manufaktur anyar pikeun urutan konsumén '.Di hiji sisi urang ngaleungitkeun sarta ngamutahirkeun produk low-standar aslina, di sisi séjén fokus kana ngamekarkeun eusi téhnologis luhur dewan jati panyalindungan lingkungan, RV lapis, High-grade panyalindungan lingkungan HPL Lapis, pikeun minuhan high-tungtung. paménta konsumén '.

Ngabagéakeun padagang domestik jeung asing datang ngabahas gawé babarengan, urang ogé miharep bakat sosial jeung jalma visi gabung di parusahaan urang, ngawangun karya hébat Hongwei urang.

Visi Urang

Urang tulus ngalayanan konsumén anyar jeung heubeul

2bd1d9c583ff6a8ed73adb82fc9221e

Ngudag Urang

Paménta pasar nyaéta ngudag HONGWEI KAYU

e697aaab7a202735c44f32850625afb

Standar kami

Kapuasan pelanggan mangrupikeun standar HONGWEI KAYU

ecdec9c01e5422803244781dc75b3ee

Tujuan Urang

Kualitas kahiji nyaéta prinsip HONGWEI KAYU

Kaahlian & Kaahlian Kami

Kualitas munggaran dipastikeun ku sistem manajemen kualitas ISO.Kami parantos disertipikasi ku EU.CE.sertifikasi FSC;ISO9001: 2000 Sistim Manajemén Kualitas;AS CARB.Sertifikasi EPA sareng kami ketat pikeun saluyu sareng standar kualitas GB sareng HPVA nasional.Kami geus konsistén anut kana "Kualitas survival, reputasi pertahanan tur ngembangkeun, manajemén ketat pikeun efisiensi" filosofi bisnis jeung aktip nerapkeun GB / T9001-2000 standar sarta sistem manajemen kualitas.5S sistem manajemen kualitas keur ngalaksanakeun ketat, bisa nyieun kamampuhan jaminan kualitas greatly ningkat.

Wewengkon Katutupan
méter pasagi
Kaluaran taunan
méter kubik
Pagawé
+
Kelas tinggi jalur produksi plat

Naha Milih Kami?

Pabrik suplai langsung, ngarojong kustomisasi, kapercayaan kualitas

10

Pasokan langsung ti produsén

9

Rojongan kustomisasi

7

Ngolah profésional

6

Ngajak kerjasama

5

Kualitas sareng amanah

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami