Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Tentang Kami

Ngeunaan

KAYU CHANGYU-HW

KAYU CHANGYU-HW. didirikeun taun 2002, ayana di tengah zona ékonomi HuaiHai, beunghar sumberdaya bahan kai sareng padamel terampil. Kami teras fokus kana solusi bahan kai dina Panel Otomotif Interior anu diarsipkeun, pembuatan furnitur diarsipkeun sareng konstruksi diarsipkeun, produk utama kami ngandung PLYWOOD KECIL, PLYWOOD KOMERSIAL, PLYWOOD OVERSIZE, PLYWOOD DOORSKIN, PLYWOOD MUKA SILAP, LVL SCAFFOLD PLANK, sareng HPL PLYWOOD, seueur jinis tina papan laminasi kalebet MELAMINE, PVC ......

Kami ngudag panggunaan sumberdaya kai anu sustainable ngalangkungan kualitas munggaran, kami salawasna ngawangun nami CHANGYUWOOD anu saé sareng bersih, éta ngajantenkeun prinsip bisnis anu jujur ​​sareng luhur kalayan sadaya palanggan anu kami hargai.

Dina 2014, perusahaan ngahontal perjanjian kerjasama patukang tonggong sareng transfer téknologi sareng ICC SRL di Sao Paulo, Italia, kanggo nyayogikeun dukungan téknis pikeun pamekaran perusahaan.

Kami parantos ngadamel hakim ageung téknologi manufaktur, mesin, staf di 2014 saluyu sareng rencana énggal, kami ningkatkeun mesin otomatis, ningkatkeun latihan staf, teras mendakan téknologi manufaktur énggal pikeun urutan pelanggan. Di hiji sisi urang ngaleungitkeun sareng ngamutahirkeun produk standar standar asli, di sisi sanésna fokus kana ngembangkeun eusi téknologi anu langkung luhur tina papan jati perlindungan lingkungan, lapis RV, perlindungan lingkungan tingkat tinggi HPL Kayu lapis, pikeun minuhan tungtung luhur paménta konsumén.

Ngabagéakeun para padagang domestik sareng asing pikeun ngadiskusikeun kerjasama, kami ogé ngarepkeun bakat sosial sareng jalma-jalma visi gabung di perusahaan kami, pikeun ngawangun karya hébat Hongwei. 

Visi urang

Kami tulus ngalayanan konsumén anyar sareng lami

2bd1d9c583ff6a8ed73adb82fc9221e

Ngudag Kami

Paménta pasar mangrupikeun ngudag KAYU CHANGYU-HW

e697aaab7a202735c44f32850625afb

Standar Kami

Kapuasan pelanggan mangrupikeun standar tina CHANGYU-HW Wood

ecdec9c01e5422803244781dc75b3ee

Tujuan Kami

Kualitas munggaran nyaéta prinsip KANGGOAN CHANGYU-HW

Kaahlian & Kaahlian kami

Kualitas munggaran dipastikeun ku sistem manajemen kualitas ISO. Kami parantos disahkeun ku UÉ. CE. Sertifikasi FSC; ISO9001: 2000 sistem manajemen kualitas; KARBET AS. Sertifikasi EPA sareng kami ketat pikeun saluyu sareng standar kualitas GB nasional sareng HPVA. Kami parantos konsistén taat kana "Kualitas salamet, reputasi pertahanan sareng pamekaran, manajemén ketat pikeun épisiénsi" filsafat bisnis sareng aktip ngalaksanakeun standar GB / T9001-2000 sareng sistem manajemen kualitas. Sistem manajemén kualitas 5S anu ketat pikeun dilaksanakeun, tiasa ngajantenkeun kamampuan jaminan kualitas ningkat pisan.

Daérah Katutupan
méter pasagi
Kaluaran Tahunan
méter kubik
Pagawe
+
Baris produksi piring kelas tinggi

Naha Pilih Kami?

Pabrik suplai langsung, ngadukung kustomisasi, kapercayaan kualitas

10

Suplai langsung ti pabrikan

9

Ngadukung kustomisasi

7

Ngolah Profesional

6

Tulus ngajak kerjasama

5

Kualitas sareng kapercayaan

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami