Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

12MM Birch Sakuliah lapis

Katerangan pondok:

  • Loading Jumlah: 20'GP-8pallets / 20CBM, 40'HQ-16pallets / 40CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kamampuhan suplai: 5000CBM / Bulan
  • Sarat pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi deposit
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Bahan: Baltik Birch, Rusia Birch
  • Ukuran: 1220x2440mm / 1250x2500mm / custom
  • Ketebalan: 12mm / custom
  • Lem: E0 / E1 / Melamin / Phenolic-WBP / custom
  • Kaluaran Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • kapadetan: 680-700KGS / CBM
  • Kandungan Uap: <12%


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Full Birch Plywood (disebut oge sapanjang Birch Plywood)

Baltik Birch Lapis Lembar Pinuh

 

Bahan Beungeut 1.5mm BB Kelas Birch Lapis
Bahan Balik 1.5mm CP Kelas Birch Lapis
Diménsi (mm) 2435mm x 1235mm, 1935mm x 1235mm, 1235mm x 1235mm, 1220mm x 2440mm
Ketebalan Range (mm) 9mm, 12mm, 15mm
Toleransi Ketebalan -0.3mm, +0.2mm
Kandungan Uap 6%-10%
Spésiés Kai Pikeun Inti 1.5mm Kandel Rusia Birch Lapis
Lem Nyebarkeun Cai Buktina Phenolic Résin Lem, BFU100, WBP Kelas, A Bond
Kasabaran kuadrat (mm) ≤1mm / 1,5 m
Émisi Formaldehida ≤0.3mg/L F4 Star (JAS), ≤0.04ppm -CARB P2 / EPA, ≤0.4mg/L Super E0 (AS 6669), ≤1.0mg/L (EN717-1)
Standar kualitas EN13986, EN314-2 Kelas-3, EN717-1, EN310, EN315, AS6669, AS / NZS 2269, AS / NZS 2098
Sertipikat / Laporan Test FSC, CE, EUTR, CARB, EPA, SGS, BSCI, TSCI
Aplikasi Produk Direkayasa Hardwood Flooring Base, Multi-lapisan Hardwood Flooring substrat

 

Full Birch Plywood (4)

Ciri tina triplek Birch pinuh

(1) .Aya bédana badag antara harga Birch raray / tonggong kelas béda.Contona, beungeut kelas B Rusia 4-6 kali leuwih mahal ti beungeut kelas Rusia E.

(2).Lapisna diampes saé sareng datar pisan sareng mulus.
(3).Kapadetan triplek birch pinuh leuwih luhur batan lapis inti poplar.
(4).Veneer inti Birch mangrupikeun venir inti sapotong sadayana.
(5).Kualitas jerona saé sareng hargana langkung luhur.

Kami nyayogikeun lapis Baltic Birch kusabab sababaraha alesan:

  1. Birch mangrupikeun bahan anu kuat pisan.Lapis dijieunna tina Birch mangrupa bahan pisan teuas tur stabil nyadiakeun fitur teknis luar biasa.
  2. Penampilan Birch Rusia (Baltik) pikaresepeun pisan sareng cocog pikeun jati sareng hiasan.
  3. Nyekel kakuatan lapis Baltik Birch nyata alus.
6

Konstruksi umum / syarat kualitas kayu lapis birch pinuh Konsumén biasana ngabutuhkeun lapis kayu birch pinuh sapertos kieu:

SEQ No. FBP-1:
Lapis Birch pinuh, B / BB, BB / BB, BB / CP kelas sakumaha per sistem grading Rusia (atawa C + / C; C / C; C / D kelas sakumaha per Sistim grading AS) Birch F / B, A inti Birch kelas , lem WBP(fénolik).

 Ku lem.
– Exterior (WBP hartina Cai pindang Buktina) atawa
- Lem interior (MR hartina Tahan Kelembapan).
Dina dua kasus émisi formaldehida nyaéta E1 sareng dina kalolobaan kasus CARB Fase 2 disertipikasi

Modulus of élastisitas (MOE), Modulus of Rupture (MOR), Kakuatan Beungkeutan, Kakuatan Bending, jsb anu diuji saluyu sareng standar EN13986, EN314-2 Kelas-3, EN717-1, EN310, EN315, AS6669, AS / NZS 2269, AS / NZS 2098

 

 

preview

Parentah Pangiriman

Bungkusan Baku Ékspor Usuk Packing Bungkusan Batin Usuk dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Bungkusan Luar Usuk ditutupan ku lapis atanapi karton teras PVC / kasét baja pikeun kakuatan
Loading Jumlah 20' GP 8 palet / 20cbm
40' GP 16 palet / 40cbm
40'HQ 18 palet / 40cbm

 

Bungkusan sareng Containerization

packing 02
13
11
15
12
7

Aplikasi

Pikeun aplikasi interior salaku jati kualitas luhur / panel roofing / underlayment / subfoor;pikeun aplikasi exterior salaku bahan wangunan kualitas luhur / pager / tanda jeung saterusna.

1
5
3
4
2
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami