Gaduh patarosan? TEL: +86 15262133000

Wilujeng sumping KA KAYANG CHANGYU-HW

Beunghar sumberdaya bahan kai jeung pagawé terampil

NAHA MILIH KAMI

Kualitas Konsistén, Penjaminan Mutu, Didamel pikeun Awét, Nilai Dijamin

  • Super Quality Plywood for Automotive, Furniture and Building Industry. 
More than 15 years, Only focus on Plywood. Advanced machines, and more than 100 skilled workers to delivery in time.

    Kualitas Kelas Top

    Kayu lapis super kualitas pikeun otomotif, jati sareng industri gedong. Langkung ti 15 taun, Ukur museur ka Kayu Lapis. Mesin canggih, sareng langkung ti 100 pagawé terampil pikeun pangiriman dina waktosna.

  • We have obtained FSC, CE, CARB, EPA and ISO Certificates. Best service, a professional sales team, effective communication will make you as satisfied customer.

    Saé Palayanan sareng Kakuatan

    Kami parantos kéngingkeun FSC, CE, CARB, EPA sareng Sértipikat ISO. Palayanan pangsaéna, tim penjualan anu propésional, komunikasi anu épéktip bakal ngajantenkeun anjeun palanggan anu wareg.

  • We are partners with major shipping companies and our company can deliver our plywood to any port in the world!

    Pangiriman Global

    Kami mitra sareng perusahaan pelayaran utama sareng perusahaan kami tiasa nganteurkeun kayu lapis kami ka palabuhan naon waé di dunya!

Populér

Produk kami

Produk utama urang ngandung PLYWOOD KURUS, PLYWOOD KOMERSIAL, PLYWOOD OVERSIZE, PLYWOOD DOORSKIN, FILM FACED PLYWOOD, jsb.

Kami salawasna fokus kana solusi bahan kai dina Panel Otomotif Interior anu disayogikeun, pembuatan furnitur didaptarkeun sareng konstruksi didamel.

saha kami

KAYU CHANGYU-HW. didirikeun taun 2002, ayana di tengah zona ékonomi HuaiHai, beunghar sumberdaya bahan kai sareng padamel terampil. Kami teras fokus kana solusi bahan kai dina Panel Otomotif Interior anu diarsipkeun, pembuatan furnitur diarsipkeun sareng konstruksi diarsipkeun, produk utama kami ngandung PLYWOOD KECIL, PLYWOOD KOMERSIAL, PLYWOOD OVERSIZE, PLYWOOD DOORSKIN, PLYWOOD MUKA SILAP, LVL SCAFFOLD PLANK, sareng HPL PLYWOOD, seueur jinis tina papan laminasi kalebet MELAMINE, PVC ……

  • about us -02
  • about us -03
  • about us -01
  • 1
  • 21
  • 23
  • 4
  • 22
  • 24
  • 25