Aya patarosan?Télépon: +86 15262133000

Wilujeng sumping di CHANGYU-HW KAYU

Beunghar di sumberdaya bahan kai jeung pagawe terampil

NAHA MILIH KAMI

Kualitas Konsisten, Jaminan Kualitas, Didamel pikeun Daya Tahan, Nilai Terjamin

  • Super Quality Plywood for Automotive, Furniture and Building Industry.  More than 15 years, Only focus on Plywood. Advanced machines, and more than 100 skilled workers to delivery in time.

    Kualitas Kelas Top

    Lapis Kualitas Super pikeun Otomotif, Perabot sareng Industri Gedong.Leuwih ti 15 taun, Ngan fokus kana Lapis.mesin canggih, sarta leuwih ti 100 pagawe terampil pikeun pangiriman dina waktu.

  • We have obtained FSC, CE, CARB, EPA and ISO Certificates. Best service, a professional sales team, effective communication will make you as satisfied customer.

    Service Alus jeung Kaunggulan

    Kami parantos nampi sertipikat FSC, CE, CARB, EPA sareng ISO.Palayanan pangsaéna, tim penjualan profésional, komunikasi anu épéktip bakal ngajantenkeun anjeun janten palanggan anu puas.

  • We are partners with major shipping companies and our company can deliver our plywood to any port in the world!

    Pangiriman Global

    Kami mitra sareng perusahaan pengiriman barang utama sareng perusahaan kami tiasa nganteurkeun lapis kami ka palabuhan mana waé di dunya!

Populér

Produk urang

Produk utama kami ngandung KAYU LAPIS IPIS, KAYU LAPIS KOMERSIL, KAYU LAPIS OVERSIZE, KAYU LAPIS KULIT PINTU, KAYU LAPIS FILEM FACED, jsb...

Kami salawasna difokuskeun solusi bahan kai dina Automotive Interior Panels Filed, pembuatan jati Filed sarta konstruksi Filed.

saha urang

XUZHOU HONGWEI KAYU.ngadeg di 2002, lokasina di puseur zona ékonomi HuaiHai, beunghar sumberdaya bahan kai jeung pagawe terampil.Kami salawasna difokuskeun solusi bahan kai dina Panel Interior Otomotif diajukeun, pembuatan perabot diarsipkeun sareng konstruksi diajukeun, Produk utama kami ngandung KAYU LAPIS IPIS, KAYU LAPIS KOMERSIAL, KAYU LAPIS OVERSIZE, KAYU LAPIS DOORSKIN, KAYU LAPIS FACED FILM, PLANK LVL, PLANK LVL, sareng jenis HPLLY. tina papan laminate kaasup MELAMINE, PVC ……

  • about us -02
  • about us -03
  • about us -01
  • 1
  • 21
  • 23
  • 4
  • 22
  • 24
  • 25